Te koop

Momenteel zijn er geen oudere Gerbils te koop. Kijk eventjes bij geboren of neem contact op voor meer informatie.

Webshop

Wilt u alles in 1x bestellen? Dat kan! In 2013 zijn wij een eigen webshop gestart! Scherpe prijzen, goede service en een snelle levering is ons motto! Kijk snel op www.GerbilShopQueenies.nl!

Terrarium met afneembare deksel

Bent u opzoek naar een geschikte huisvesting voor uw aanstaande kleine Gerbiltjes?
Deze Knaagdieren Terrariums / Gerbilariums heb ik zelf ontworpen en gemaakt. Puur uit eigen ervaring met Gerbils. Een absolute aanrader, omdat de Gerbils heel snel tam worden in deze verblijven!

Ze worden inmmers niet meer van bovenaf benaderd wat instinctief gevaar betekend voor Gerbils en andere knaagdieren, maar vanaf de voorkant waardoor zij het hele overzicht over uw handen hebben en als rustgevend wordt ervaren! Aan alles is merkbaar dat zij dat heel erg op prijs stellen.

Schuifruiten op 25 cm hoogte zodat er geen bodembedekking meer uit de bak valt, maar alles netjes binnen blijft. Inclusief 2 plateaus met opstaande rand. 1 over de gehele diepte, en 1 rechts bovenin de hoek waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de hoogte van het verblijf.

Het terrarium is gemakkelijk te reinigen doordat het deksel afneembaar is en de schuifruiten gemakkelijk eruit gehaald kunnen worden. U kunt er dus van bovenaf bij en aan de voorkant. Het deksel garandeert u 100% ventilatie. Doordat de deksel afneembaar is kunt u 1000 en 3 dingen aan de deksel bevestigen zonder dat u daar dagelijkse hinder van heeft als u de Gerbils eten en drinken moet geven. De deksel kan blijven zitten waar die zit en u doet uw dagelijkse dingen via de schuifruiten :-). In tegenstelling tot een glazen verblijf met houten deksel zou u iedere dag de deksel eraf moeten halen om eten en drinken te geven. Moet u zich voorstellen hoe vervelend dat is als er een aantal dingen aan het deksel zijn bevestigd ;-).

gerbilarium

Gerbilarium

Ook maken wij de standaard Gerbilariums met een deksel van hout en kippenkaas als u liever voor het klassieke uiterlijk gaat.
Dit druist wel volledig in tegen onze filosofie omdat de Gerbils van bovenaf worden benaderd.
Dit soort verblijven worden enkel op bestelling gemaakt en heeft onze laagste prioriteit omdat we onze Gerbilariums met schuifruiten bij een ieder aanraden. Voor Gerbil en baasje veel geschikter!