Voeding

Informatie over de voeding

Ook de Gerbil voeding is natuurlijk online te bestellen in de webshop bij ons.
Er zijn vele verschillende soorten en merken.

Gerbil voeding

Speciaal Gerbil voer, Gerrie Gerbil is wel de meest bekende.
Naast Gerrie Gerbil heb je ook Prestige Gerbil Nature. De XtraVital Care+ variant van Beaphar voorkomt selectief eetgedrag bij de Gerbil. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling.
Zelf maak ik mijn eigen mix met bovengenoemde producten aangevuld met tortelduivenvoer en voor de extra eiwitten paardenmuesli.

voeding voor de gerbil

Voeding kopen?

Van A tot Z bent u bij gerbilfokkerij queenies aan het goede adres! Wij verkopen alle soorten voeding, van pompoenpitten tot aan meelwormen. Kijk snel in onze webshop voor het complete assortiment!

Gerbil snacks

Als snacks doen trosgierst, pompoenpitten, zonnebloempitten en meelwormen het over het algemeen erg goed bij de kleine deugnieten!
Hier in huis zijn ze allemaal echt verslaafd aan de meelwormen wat ook veel dierlijke eiwitten bevat. Maar voor alle snacks geld ook: voer met mate, het zijn dikmakers.

voeding voor de gerbils

Vragen? Laat een bericht achter

Heeft u nog vragen over voeding? Dan kunt u deze stellen via het contactformulier. Ook als u meer informatie wilt over gerbils, kunt u een bericht voor ons achterlaten. We zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.