Betaling & bezorging

Informatie over betalen

iDeal

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Overmaken per bank

Betalen via overboeken per bank:

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.
Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

Mister Cash

Wat is Mister Cash?
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

Achteraf betalen via Billink

U kunt ook via Billink betalen, u betaalt dan veilig achteraf via Billink

Bezorgen

Betreft de bezorging binnen Nederland & België wordt gebruik gemaakt van GLS. 

Bij een bestelling van boven de € 50,- verzenden wij binnen Nederland gratis.

België gratis levering boven een bestelwaarde van € 70,-

Tot een volume van 126 liter (30 kg).
Hogere volumes wordt een toeslag op gerekend van € 6,-.
Mocht dit zo zijn wordt u hiervan vooraf op de hoogte gebracht.
GLS Pakketdienst biedt vanaf heden de nieuwe “FlexDelivery-Service” aan (momenteel alleen voor Nederland).

Op de dag van verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een automatisch gegenereerde E-mail met Track & Trace nummer, zodat u het pakket zelf online kunt volgen en rekening kunt houden met de komst van de GLS-chauffeur.
In deze E-mail wordt u ook aangeboden gebruik te maken van de nieuwe “FlexDelivery-Service“. Dit houdt in, dat als u verwacht niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen, u kunt overwegen een alternatieve aflever-optie te selecteren. Dit dient vanzelfsprekend wel tijdig te gebeuren. U kunt op de verzenddag tot 23.59 uur aangeven of de zending op een andere dag moet worden aangeboden, of dat het door GLS bij een PakketShop of GLS depot moet worden klaargelegd, zodat het daar kan worden afgehaald.

Mocht de chauffeur u toch niet thuis aantreffen, dan laat hij een kaartje achter. Tevens ontvangt u een E-mail. Hiermee kunt u snel en eenvoudig aangeven of de zending op een andere dag nogmaals moet worden aangeboden of dat het pakket door GLS bij een PakketShop of GLS depot moet worden klaargelegd, zodat het daar kan worden afgehaald. Ook wanneer de zending bij buren kon worden afgeleverd, ontvangt u een E-mail met de specifieke aflever-informatie.

Indien u heeft aangegeven de zending af te willen halen bij een van de meer dan 400 GLS PakketShops, dan ontvangt u een SMS bericht zodra het pakket daar klaar ligt (alleen indien mobiel nummer bekend is). Tevens ontvangt u een E-mail.

Met deze nieuwe extra service kunt u voor een groot deel zelf bepalen wanneer u het pakket wilt laten bezorgen c.q. wilt afhalen.

GLS General Logistics Systems

Levering Terrarium / Gerbilarium:

Meerder opties beschikbaar.
De snelste optie is GLS glasverzekering voor Terrarium / Gerbilarium, levertijd 1 – 5 werkdagen.
Deze optie kost  € 50,- en hierbij bent u verzekerd van een Gerbilarium zonder schade en snelle levering.

De gratis optie is levering met Queenies transportservice.
Ook dan bent u verzekerd voor levering zonder schade. Echter is de maximale levertijd 21 werkdagen.
Dit kan dus binnen 1 werkdag zijn, maar het kan ook 21 werkdagen duren. Als wij een volle route hebben, gaan we rijden.
Ook voor Belgische klanten is deze optie gratis.

Ook kunt u ervoor kiezen om de normale standaard levering van GLS te kiezen.
Dan bent u niet verzekerd voor schade.
Een optie die wij sterk afraden.