Speeltjes

Informatie over de speeltjes

Gerbils zijn onwijs actieve dieren, dus zorg ervoor dat ze genoeg vertier hebben in hun verblijf! Als er niks te doen is voor Gerbils zullen ze ook niet actief zijn, als ze veel te doen hebben, zullen ze ook erg actief zijn.

houten speeltje

Géén plastic!

Één ding wat u echt nooit in een Gerbli verblijf moet doen is plastic!
Zoals ik al gezegd heb is knagen hun grootste bezigheid. Ze zullen dus ook aan het plastic gaan knagen. Plastic word natuurlijk erg scherp als daar aan geknaagd is en daar kunnen Gerbils zich heel lelijk aan open halen. Dus absoluut nooit geen plastic gebruiken. Levensgevaarlijk voor Gerbils!

gerbil speeltje

Gerbil producten

Opzoek naar de leukste Gerbil huisjes, van design tot basic, uitdagend tot functioneel of gewoon leuke hebbe dingetjes? Neem dan snel een kijkje op onze webshop voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis!

Houten gerbil speeltjes

Gelukkig zijn er meer dan genoeg houten speeltjes te koop voor Gerbils. Houten, tunnels, huisjes, takken, klimmateriaal en wat het ook vaak goed doet zijn de kokosnoten. Karton vinden ze ook erg leuk om kapot te knagen.

speeltjes

Vragen over gerbil speeltjes?

Doordat ik de Terrariums zelf maak en hier mijn fokkerij heb, bied ik als service pakket ook speeltjes aan. Tegen normale prijzen. U kunt hier dus terecht voor het complete pakket. Ik verkoop enkel dingen die uit eigen ervaring zijn gebleken dat die het best doen bij de Gerbil.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen.