Bezorgservice

Queenies transport Service

Heeft u geen auto en is vervoer regelen moeilijk?
Is onze afhaallocatie in Oudenbosch niet in de buurt?
Maak dan gebruik van onze Queenies transport Service!

We rijden 2x per week een rit. Leveringen door heel Nederland en heel België. Omliggende landen komen ook sporadisch voor, maar is niet wekelijkse het geval.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

  • Levering aan huis
  • Diervriendelijk vervoer zonder stres voor de Gerbils
  • Complete pakketten inclusief Gerbils bij u thuis aan de voordeur geleverd
  • We hebben onze eigen uitgebreide track en trace. Met verwachte aankomst tijd en een berekende aankomsttijd als de chauffeur naar uw adres onderweg is.

Onze track&trace

Hoe werkt het?

Stap 1: u ontvangt een e-mail met daarin een verwachte tijdvak van levering met bijbehorende track en trace.
Stap 2: u ontvangt opnieuw een email met de tekst: “Chauffeur is onderweg naar uw adres!”. In deze e-mail ontvangt u wederom een track en trace. In de track&trace staat nu een exacte aankomsttijd weergegeven, berekend aan de hand van verkeersdrukte etc.! Ook kunt u ons volgen met de live tracking. U ziet dus op de minuut nauwkeurig wanneer er geleverd gaat worden. Tevens ziet u waar de auto zich op het moment van kijken bevindt. De tracking wordt ook gedeeld via WhatsApp indien u een mobiele nummer heeft doorgegeven bij uw bestelling. Op onze telefoons zitten we de gehele dag door, een e-mail kan nog gemist worden. Om de tracking echt niet te missen, sturen wij deze dus ook nog per WhatsApp.

Privacy gewaarborgd

Wat wij cruciaal vonden in de ontwikkeling van deze track en trace was het waarborgen van uw privacy.
Op de eerste 2 foto’s zijn de stappen 1 en 2 aangeduid.
Foto 3 laat zien wat er gebeurt als uw levering met tijdvak zich buiten de tijd bevindt. Onze GPS data in de auto is dan nog niet beschikbaar. U ziet dan enkel het pinnetje bij uw adres staan op de kaart. Wanneer u in het tijdvak van levering terecht komt is de GPS data in de auto pas beschikbaar en kunt u ons volgen. U kunt op dat moment niet inzoomen op de kaart. U ziet dan dus globaal waar wij rijden, echter kunt u niet exact zien in welke straat we ons bevinden. Op deze manier waarborgen wij de privacy van u en andere klanten. Deze laatste stap, het niet kunnen in zoomen op de kaart, vonden wij cruciaal in de ontwikkeling van deze track&trace voor uw privacy!
Foto 4 zal u waarschijnlijk niet meer zien, omdat u dan al zo enthousiast bent met uw geleverde bestelling of Gerbils dat u de tracking allang weer vergeten bent!

Queenies tracktrace1
Queenies tracktrace2
Queenies tracktrace3
Queenies tracktrace4