Gerbil terrarium

Gerbil terrarium kopen

Bent u op zoek naar een gerbil terrarium voor uw aanstaande gerbils? Het is belangrijk dat u de juiste huisvesting kiest, omdat de gerbils dan sneller tam worden. Bij Gerbil Fokkerij Queenies vindt u geschikte huisvesting voor de gerbil. De terrariums zijn zelf ontworpen en gemaakt. Het gerbil terrarium heeft een afneembare deksel, waardoor de gerbils niet vanaf de bovenkant, maar vanaf de voorkant worden benaderd. Hierdoor hebben ze overzicht over uw handen, zien ze geen gevaar en wordt dit als rustgevend ervaren. Bent u benieuwd geworden naar ons gerbil terrarium? Bekijk onze online webshop of kom op afspraak langs in onze winkel.

Gerbil terrarium

Gerbil terrarium

Het gemak van een terrarium met afneembare deksel

Er zitten schuifruiten op 25 cm hoogte geplaatst. Dit zorgt ervoor dat er geen bodembedekking uit de bak kan vallen, maar alles netjes binnen blijft. Omdat het gerbil terrarium een afneembare deksel heeft, is het terrarium eenvoudig schoon te maken. Het deksel is goed afneembaar en de schuifruiten kunt u er gemakkelijk uit halen. Zowel aan de bovenkant als aan de voorkant. Hierdoor hoeft u niet altijd de deksel eraf te halen als u de gerbils eten of drinken wilt geven. U kunt dit gewoon via de schuifruiten doen. Daarbij garandeert de deksel u 100% ventilatie. Een fijn verblijf dus voor uw aanstaande gerbils.

Onze voordelen

  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres
  • Winkelbezoek op afspraak
  • Gerbils zijn altijd handtam

Gerbil terrarium kopen

Breed assortiment producten voor gerbils

Wilt u naast een gerbil terrarium ook andere gerbil producten kopen voor het welzijn van de gerbils? U kunt bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten, speeltjes en nog veel meer. Ons assortiment blijven wij uitbreiden met de nieuwste producten. Zo kunt u uw gerbil een goed leven geven. U vindt in onze webshop een aantal leuke aanbiedingen en als u voor 15:00 de producten besteld, wordt het de volgende werkdag geleverd.

Geschikte huisvesting voor handtamme gerbils

Als gerbils goed gefokt worden en gehuisvest worden in een geschikt gerbil terrarium, zijn ze eenvoudig tam te krijgen. Daarom kunnen wij u gerbils bieden die vele malen tammer zijn dan de gerbils die u in de dierenwinkel koopt. We hebben maximaal 4 fokkoppeltjes om de fokkerij goed in de hand te houden. We zorgen ervoor dat de gerbils een beschermde opvoeding krijgen met exact de juiste hoeveelheid zorg en aandacht. We fokken gerbils die gezond zijn, een goede bouw hebben en over een lief karakter beschikken.

terrarium voor gerbils

Direct een gerbil terrarium kopen

Een gerbil terrarium koopt u eenvoudig via de online webshop van Gerbil Fokkerij Queenies. Maar u kunt ook langskomen in de winkel. Dit kan alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Of heeft u vragen? Laat het weten via het contactformulier. U kunt zo snel mogelijk een reactie terug verwachten.