Gerbilarium

Geschikte gerbilarium kopen

Wilt u voor uw aanstaande gerbils een geschikt gerbilarium kopen? Maar weet u niet welke huisvesting de beste is? Gerbil Fokkerij Queenies helpt u hierbij! Wij verkopen zelf ontworpen en gemaakte gerbilariums met een afneembare deksel. Deze zijn uitermate geschikt als huisvesting, want de gerbils worden vanaf de voorkant benaderd. Dit geeft ze overzicht over uw handen, wat ervoor zorgt dat ze geen gevaar ervaren. Het werkt rustgevend voor de gerbils. Wilt u dit gerbilarium ook? U kunt het bestellen via de webshop of op afspraak een kijkje nemen in onze winkel.

gerbilarium

Wij raden een terrarium met afneembare deksel aan

Het gerbilarium dat wij verkopen is zeer geschikt voor gerbils. Niet alleen omdat de gerbils niet van bovenaf benaderd worden, maar ook door de schuifruiten op 25 cm hoogte. Deze zorgen ervoor dat de bodembedekking netjes binnen blijft en niet uit de bak kan vallen. Deze schuifruiten zijn er gemakkelijk uit te halen, dus u kunt eenvoudig via de schuifruiten de gerbil van eten en drinken voorzien. Ook zorgt de afneembare deksel ervoor dat het terrarium eenvoudig schoon te maken is en garandeert de deksel 100% ventilatie. Echt een fijn verblijf dus.

Onze voordelen

  • Winkelbezoek op afspraak
  • Compleet pakket op één adres
  • Gerbils zijn altijd handtam
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland

gerbilarium kopen

Meer gerbil producten

Een gerbil heeft natuurlijk meer nodig dan alleen goede huisvesting. Daarom kunt u niet alleen voor een gerbilarium bij ons terecht, maar ook voor verzorgingsproducten, speeltjes en meer. We blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden door de nieuwste producten toe te voegen voor het wel en wee van de gerbil. Daarbij bieden wij u altijd een paar leuke aanbiedingen en als u voor 15:00 uur besteld, krijgt u de gerbil producten de volgende werkdag thuis geleverd.

Gerbilarium voor handtamme gerbils

Het is belangrijk dat gerbils goed gefokt en gehuisvest worden. Dan zijn ze eenvoudig tam te maken. Daarom fokt Gerbil Fokkerij Queenies de gerbils kwijt en verkopen wij een geschikt gerbilarium voor het huisvesten van de gerbils. De gerbils die wij opvoeden worden vele malen tammer dan de gerbils in de dierenwinkel. Ze krijgen namelijk altijd de zorg en aandacht die ze verdienen. We hebben als fokdoel gezonde gerbils te fokken met een goede bouw en een lief karakter.

gerbilariums kopen

Direct een gerbilarium kopen

Wilt u direct een gerbilarium kopen voor uw aanstaande gerbils? Bestel deze via de online webshop van Gerbil Fokkerij Queenies of kom op afspraak langs in de winkel. Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier op de website invullen. Dit kunt u ook doen bij vragen en/of opmerkingen, Wij zullen zo snel mogelijk reageren.