Mongoolse gerbil

Mongoolse gerbil kopen

Wilt u een Mongoolse gerbil als huisdier? Dit slimme en vriendelijke knaagdier is uitermate geschikt als gezelschapsdier. Het dier heeft een lange, behaarde staart met een pluimpje aan het uiteinde. Ze zijn nieuwsgierig en actief. Bij Gerbil Fokkerij Queenies kunt u een zelfgefokte Mongoolse gerbil kopen. We bieden u scherpe prijzen, een snelle levering en goede service. Ook kunt u producten voor de gerbil bij ons kopen, zoals verzorgingsproducten, speeltjes of geschikte huisvesting. Voor ons aanbod Mongoolse gerbils kunt u een kijkje nemen in onze webshop of op afspraak langskomen in onze winkel.

mongoolse gerbil kopen

Mongoolse gerbil als huisdier

De Mongoolse gerbil is een erg leuk huisdier. De gerbil is een variant van de hamster, maar met veel leukere eigenschappen. Zo is de gerbil erg actief, zowel overdag als ‘s nachts, is het dier makkelijk in de omgang en zeer interessant om naar te kijken. Ook kunt u gerbils eenvoudig tam maken, maar daar moeten de gerbils wel goed voor gefokt en gehuisvest zijn. Bij ons kunt u een Mongoolse gerbil kopen die vele malen tammer is dan de gerbils van de dierenwinkel. We fokken namelijk de gerbils die wij verkopen zelf. Benieuwd naar onze gerbils? Bekijk de webshop of bezoek onze winkel op afspraak.

Voordelen van een Mongoolse gerbil bij Queensies

  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Gerbils altijd handtam
  • Bezorging in heel Nederland en België

mongoolse gerbil

Breed aanbod gerbil producten

Het is belangrijk dat u voor de Mongoolse gerbil de juiste producten in huis heeft. Denk aan geschikte huisvesting en de juiste verzorgingsmiddelen. Maar ook leuke speeltjes mogen niet ontbreken. Dit en nog veel meer kunt u kopen in onze winkel. Ons assortiment blijft uitbreiden, omdat we dagelijks op zoek gaan naar nieuwe producten. Daarbij bieden we u een aantal leuke aanbiedingen en als u voor 15:00 bestelt, heeft u de producten de volgende werkdag in huis!

Dé gerbilfokkerij van Nederland

Wij zijn een gerbilfokkerij met maximaal 4 fokkoppeltjes. Hierdoor kunnen we alles goed in de hand houden. De gerbils krijgen bij ons een beschermde opvoeding met zeer veel zorg en aandacht. Het is namelijk ons fokdoel om gerbils te fokken die gezond zijn, een goede bouw hebben en over een lief karakter beschikken. En dit lukt ons keer op keer.

mongoolse gerbils kopen

Direct een Mongoolse gerbil kopen

U kunt een Mongoolse gerbil snel en eenvoudig kopen via de webshop. Maar u kunt ook een afspraak maken om in onze winkel een kijkje te nemen. Dit doet u door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Heeft u vragen? Over de Mongoolse gerbil, de producten die wij verkopen of de fokkerij? Ook bij vragen kunt u een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op u.