Leeftijd gerbil

Hoe oud worden gerbils?

Overweegt u een gerbil te houden als huisdier, maar wilt u graag weten hoe oud een gerbil wordt? De leeftijd die een gerbil haalt, is gemiddeld drie tot vijf jaar. Dit is doorgaans wat ouder dan andere kleine knaagdieren worden. Het is dus zeker een goed idee om een gerbil in huis te halen. Bij Gerbil Fokkerij Queenies kunt u zelfgefokte gerbils kopen die gezond en handtam zijn. Maar ook producten om de gerbil te verzorgen, te huisvesten en te voeden vindt u bij ons. Bent u benieuwd naar onze gerbils? Of naar de leeftijd van de gerbil? Kom gerust bij ons langs in onze winkel. Maak hiervoor wel eerst een afspraak.

hoe oud wordt een gerbil

Gemiddelde leeftijd gerbil

Hoe oud een gerbil wordt, verschilt natuurlijk per soort. Neem bijvoorbeeld de dikstaart gerbil die een leeftijd van 5 tot 7 jaar kan halen. Dit is hoger dan de gemiddelde leeftijd. Maar hoe oud gerbils worden hangt natuurlijk ook af van de manier waarop ze verzorgd worden. Het is belangrijk dat u ze voldoende te eten en te drinken geeft, ze met veel zorg gaat opvoeden en voor een aangename leefomgeving zorgt.

hoe oud worden gerbils

Onze voordelen

  • Gerbils altijd handtam
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Compleet pakket op één adres

leeftijd gerbil

Gerbil artikelen

Hoe oud uw gerbil wordt, heeft u ook zelf in de hand. Door de juiste verzorgingsproducten te kopen, goede huisvesting en voldoende voeding kunt bijdragen aan de leeftijd die uw gerbil wordt. Maar ook door leuke speeltjes te kopen. Al deze artikelen vindt u bij ons in de winkel. En wat u hier ook vindt, zijn een aantal zeer interessante aanbiedingen! Bestelt u liever de artikelen via de webshop? Dan geldt: voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis!

Het fokken van gezonde gerbils

De gemiddelde leeftijd van de gerbil is dan wel 3 tot 5 jaar, maar hoe oud gerbils worden is niet vooraf vast te stellen. Als gerbilfokkerij willen wij er wel alles aan doen om het wel en wee van de gerbil te garanderen. We geven ze daarom een beschermde opvoeding met veel aandacht en zorg. Omdat wij maximaal met 4 fokkoppels fokken en altijd een zuivere lijn hebben, zijn onze gerbils vele malen tammer dan gerbils uit een dierenwinkel. Het gaat bij ons om het fokken van gezonde gerbils met een lief karakter en goede bouw.

gerbil leeftijd

Meer weten over hoe oud gerbils worden?

Wilt u meer weten over de gemiddelde leeftijd van de gerbil? Of hoe oud gerbils worden? U kunt uw vragen stellen via het contactformulier. Ook als u een afspraak wilt maken om bij ons langs te komen in de winkel, kunt u ons contactformulier invullen. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht.