Knaagdierenwinkel

Knaagdierenwinkel voor gerbils

Wilt u graag een gerbil, of meerdere gerbils, als huisdier en kunt u nog geen geschikte knaagdierenwinkel voor gerbils vinden? Gerbil Fokkerij Queenies stelt u graag gerust, want bij ons kunt u de leukste tamme en gezonde gerbils kopen. We fokken de gerbils zelf. Daarom kunnen we u een ruim aanbod bieden. De gerbils die wij verkopen zijn altijd afkomstig van een zuivere lijn, zonder incest of verwantschappen. Dus wilt u een gerbil kopen? Maak een afspraak met ons voor een bezoek aan onze knaagdierenwinkel of ga naar onze online webshop.

knaagdierenwinkel voor gerbils

Waarom een gerbil als huisdier?

Gerbils zijn ontzettend leuke dieren. Het is erg fascinerend om naar ze te kijken. En ze zijn zeker geschikt als huisdier. Het leuke aan de gerbil is dat het dier niet alleen overdag actief is, maar ook ‘s nachts. Ook zijn ze makkelijk in de omgang en eenvoudig tam te maken, als ze tenminste goed gefokt en gehuisvest worden. De gerbils die u kunt kopen in onze knaagdierenwinkel zijn veel tammer dan de gerbils uit een willekeurige dierenwinkel. Ze zijn als pup verkrijgbaar, maar u kunt bij ons ook al wat oudere gerbils vinden. Het aanbod gerbils in onze knaagdierwinkel verandert voortdurend. Om te kijken welke gerbils wij op dit moment aanbieden, kunt u op afspraak bij ons langskomen of onze webshop bekijken.

Voordelen van knaagdierenwinkel Queenies

  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Compleet pakket op één adres
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Gerbils altijd handtam

knaagdierenwinkel

Ons assortiment gerbil producten

In onze knaagdierenwinkel vindt u een breed assortiment gerbil producten. U kunt bij ons geschikte huisvesting kopen, de juiste verzorgingsproducten, de leukste speeltjes en nog veel meer. We breiden ons assortiment steeds verder uit met de nieuwste producten. Ook bieden we u diverse leuke aanbiedingen. Bestelt u voor 15:00 gerbil producten? Dan leveren wij ze de volgende werkdag bij u thuis!

Voordelen van knaagdierenwinkel Queenies

Naast dat de gerbils die wij verkopen zeer tam zijn, hebben ze ook een lief karakter en een goede bouw. Het is namelijk ons doel om gezonde gerbils te fokken. Daarom hebben we maximaal 4 fokkoppeltjes. We kunnen alles goed in de hand houden en de gerbils met veel zorg en aandacht opvoeden. Een beschermde opvoeding is namelijk wat zij verdienen.

knaagdierenwinkel

Koop een gerbil in onze knaagdierenwinkel

Als u een gerbil, of meerdere gerbils als huisdier wilt, kunt u terecht bij knaagdierenwinkel Queenies. Via ons contactformulier kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze winkel. Hier kunt u de gerbils bekijken en diverse gerbil producten vinden. Maar u kunt ook onze webshop bezoeken. Mocht u meer willen weten over de gerbils die wij verkopen, de gerbil producten die wij aanbieden of onze fokkerij, dan kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.