Knaagdier winkel

Knaagdier winkel Queenies

Bent u op zoek naar een knaagdier winkel waar u gerbils kunt kopen? Dit kan bij Gerbil Fokkerij Queenies! Wij verkopen namelijk diverse, zelf gefokte, gerbils. Pups en oudere gerbils. En ook producten voor de gerbils kunt u in onze knaagdieren winkel kopen. Van verzorgingsproducten tot geschikte huisvesting of de leukste speeltjes. Bij ons kunt u terecht voor het complete pakket! We bieden u scherpe prijzen, goede service en een snelle levering. Wilt u een gerbil kopen in onze knaagdier winkel? Maak een afspraak om langs te komen of bekijk onze webshop voor een overzicht van ons aanbod.

knaagdieren winkel

Het leuke aan een gerbil

Een gerbil is ontzettend leuk als huisdier. Waarom? Het dier is zeer fascinerend om te zien, zowel overdag als in de nacht actief en makkelijk in de omgang. Ook zijn gerbils heel eenvoudig tam te maken, maar dan moeten de gerbils wel goed gefokt en gehuisvest worden. Gelukkig fokken wij de gerbils zelf en kunnen wij u dus handtamme gerbils verkopen. De gerbils in onze knaagdier winkel zijn zelfs nog vele malen tammer dan die in de dierenwinkel. Wij verkopen gerbils als pups en gerbils die al wat ouder zijn, maar ons aanbod verandert voortdurend. Wilt u weten welke gerbils wij op dit moment in onze knaagdieren winkel hebben? Bekijk de webshop of kom langs op afspraak.

Voordelen van aanschaf bij onze knaagdier winkel

  • Compleet pakket op één adres
  • Gerbils altijd handtam
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland

knaagdier winkel

Gerbil producten kopen

Naast het kopen van een gerbil, kunt u in onze knaagdier winkel ook diverse gerbil producten kopen. Hierbij kunt u denken aan huisvesting, verzorgingsproducten, speeltjes en nog veel meer. Ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Dat komt doordat we dagelijks naar nieuwe producten op zoek zijn die het leven van de gerbils nog beter maken. Als u voor 15:00 uur uw bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat u de gerbil producten de volgende werkdag al in huis krijgt. En we bieden u ook nog eens zeer leuke aanbiedingen. Kom dus snel op afspraak langs in onze knaagdieren winkel.

Voordelen van knaagdier winkel Queenies

Gerbils verdienen een beschermde opvoeding. Dat kunnen wij waarmaken. We hebben namelijk maar maximaal 4 fokkoppeltjes, waardoor we alles goed in de hand kunnen houden en de gerbils met veel zorg en aandacht kunnen opvoeden. Het is dan ook ons doel om gezonde gerbils te fokken. Gerbils met een lief karakter, een goede bouw en die tam zijn.

knaagdieren winkel queensies

Gerbil kopen? Neem contact op

Wilt u een gerbil kopen in onze knaagdier winkel? Of meerdere gerbils? Maak een afspraak met ons via het contactformulier om in onze winkel langs te komen. Of bestel een gerbil via de webshop. Heeft u vragen over de gerbil, gerbil producten of over onze fokkerij? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen. We reageren snel op u.