Knaagdier kopen

Knaagdier kopen bij Queenies

Wilt u graag een knaagdier kopen? Maar kunt u nog niet de juiste vinden? Geen zorgen, want bij Gerbil Fokkerij Queenies kunt u diverse leuke gerbils kopen. Zowel jonge gerbils als gerbils die al wat ouder zijn. Maar dat niet alleen. U kunt bij ons ook een aantal gerbil producten kopen om het leven van uw huisdier aangenamer te maken. Wij verkopen geschikte huisvesting, verzorgingsproducten, leuke speeltjes en nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket! Wilt u een knaagdier kopen bij Queenies? Bekijk onze online webshop of maak een afspraak om langs te komen in onze winkel.

knaagdieren kopen

Gerbils: de ideale huisdieren!

Gerbil Fokkerij Queenies snapt dat u graag een knaagdier wilt kopen als huisdier. Want knaagdieren zijn hele leuke huisdieren. Met name de gerbils. Gerbils zijn namelijk erg fascinerend om te zien, makkelijk in de omgang en zowel overdag als ‘s nachts actief. De gerbil is eenvoudig tam te krijgen, mits deze goed gefokt en gehuisvest wordt. Omdat wij zelf de gerbils fokken, wisselt ons aanbod voortdurend. U kunt bij ons terecht voor pups, maar ook voor wat oudere gerbils. Bent u benieuwd welke gerbils u op dit moment bij ons kunt kopen? Kom op afspraak naar onze winkel of bekijk ons aanbod via de webshop.

Voordelen van een knaagdier kopen bij Queenies

  • Winkel bezoek op afspraak
  • Gerbils altijd handtam
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres

knaagdier kopen

Gerbil producten

Een knaagdier kopen als huisdier is dus zeker aan te raden, maar u heeft dan wel een aantal producten nodig om het dier een goed leven te kunnen bieden. Denk hierbij aan goede verzorgingsproducten, huisvesting, maar ook leuke speeltjes. Bij ons kunt u deze kopen. En voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis! Ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid, We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten voor gerbils. En we bieden u ook nog eens ontzettend leuke aanbiedingen!

Waarom een knaagdier kopen bij Queenies?

We vinden het belangrijk dat de gerbils die wij fokken een beschermde opvoeding krijgen met de juiste hoeveelheid aandacht en zorg. Omdat wij een gerbilfokkerij met maximaal 4 fokkoppeltjes zijn, kunnen wij dit waarmaken. We kunnen alles namelijk goed in de hand houden. Het is dan ook ons fokdoel om gerbils te fokken die gezond zijn, een lief karakter hebben en een goede bouw hebben. Ook zijn onze gerbils vele malen tammer dan die in de dierenwinkel.

knaagdier kopen bij queenies

Knaagdier kopen? Neem contact op

Een knaagdier kopen kan eenvoudig via onze webshop of op afspraak in onze winkel. Wilt u meer informatie over onze gerbils? Of over onze fokkerij? Laat het ons weten via het contactformulier. Ook als u vragen heeft, kunt u deze via het contactformulier stellen. We zullen zo snel mogelijk reageren.