Gerbils houden

Hoe gerbils houden?

Wilt u graag gerbils houden? Deze ontzettend leuke knaagdieren zijn zeer geschikt als huisdier. Maar u wilt natuurlijk wel tamme, gezonde gerbils in huis halen. Daarvoor moet u bij Gerbil Fokkerij Queenies zijn. De gerbils die wij verkopen, hebben wij zelf gefokt. Onze lijn is volledig zuiver. En dat is nog niet alles, want u kunt bij ons ook diverse producten kopen voor het houden van gerbils, zoals een gerbilarium met afneembare deksel, verzorgingsproducten en meer. U vindt bij ons het complete pakket! Bezoek daarom snel onze webshop of kom op afspraak naar onze winkel als u gerbils wilt houden.

gerbils houden in een kooi

Eigenschappen van gerbils

Knaagdieren zijn populaire huisdieren. Veel mensen willen dan ook gerbils houden. Gerbils zijn zeer fascinerende dieren. U kunt er uren naar kijken. Ze zijn erg actief. Niet alleen in de nacht, zoals hamsters, maar ook gedurende de dag. Maar dat niet alleen, gerbils zijn ook nog eens heel gemakkelijk in de omgang. Redenen genoeg dus om een gerbil als huisdier te houden. En of u nu een gerbil pup of een wat oudere gerbil wilt, bij ons vindt u wat u zoekt. Ons aanbod verandert voortdurend, dus mocht u benieuwd zijn welke gerbils wij nu in de verkoop hebben, dan kunt u het beste op afspraak langskomen in onze winkel of de online webshop bekijken.

Onze voordelen

    Gerbils altijd handtam

  • Winkel bezoek op afspraak
  • Compleet pakket op één adres
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Bezorging in heel Nederland en België

gerbils houden apparatuur

Gerbils houden? Bestel gerbil producten

Als u gerbils wilt houden, heeft u een aantal gerbil producten nodig om ze een goed leven te kunnen bieden. Hierbij kunt u denken aan verzorgingsproducten en een geschikte huisvesting. Deze vindt u ook in onze winkel. Maar dat niet alleen, wij verkopen ook de leukste speeltjes en nog veel meer gerbil producten. Als u de gerbil producten voor 15:00 bestelt, zorgen wij ervoor dat ze de volgende werkdag bij u geleverd worden.

De gerbils van Gerbil Fokkerij Queenies

Gerbils houden is heel makkelijk. Want gerbils zijn gemakkelijk tam te maken als ze goed gehuisvest en gefokt worden. Daar zorgt Gerbil Fokkerij Queenies voor. Daarom zijn onze gerbils vele malen tammer dan die uit de dierenwinkel. We fokken met 4 fokkoppels maximaal, waardoor we alles goed kunnen overzien. Het is ons doel om gezonde gerbils ter wereld te brengen die een gezonde bouw en lief karakter hebben. We voeden de gerbils beschermd op met veel aandacht, liefde en zorg.

gerbils houden

Maak een afspraak voor een winkel bezoek

Wilt u langskomen in onze winkel om onze gerbils te bekijken? Of voor de gerbil producten om gerbils te houden? Maak dan een afspraak door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Ook als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over de gerbils, onze producten of onze gerbil fokkerij kunt u een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk.