Gerbilfokkerij

Gerbilfokkerij Queenies

Zoekt u een gerbilfokkerij waar u een tamme, gezonde gerbil kunt kopen? Dan bent u bij Queenies aan het juiste adres! U kunt hier diverse gerbils kopen, zowel jong als wat ouder, maar dat niet alleen. Ook verkopen wij diverse producten om het leven van de gerbils aangenaam te maken, zoals huisvesting, speeltjes en verzorgingsproducten. Queenies biedt u het complete pakket! Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen, goede service en een snelle levering. Wilt u meer weten over gerbilfokkerij Queenies en de gerbils die wij verkopen? Bekijk onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

gerbilfokkerij

Gerbils als geschikte huisdieren

Een gerbil is zeer geschikt als huisdier. Het dier is gemakkelijk tam te krijgen, mits ze goed gefokt en gehuisvest worden, makkelijk in de omgang en fascinerend om naar te kijken. Een gerbil is eigenlijk een variant van een hamster, met naar ons inziens leukere eigenschappen. En gerbils zijn ook overdag erg actief. U hoort ze dus niet alleen in de nacht als u slaapt, maar kunt er ook overdag van genieten. Wilt u een gerbil als huisdier? Bekijk de gerbils van gerbilfokkerij Queenies.

Onze voordelen

  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Gerbils altijd handtam
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Compleet pakket op één adres
  • Winkel bezoek op afspraak

gerbilfokkerij queenies

Fokkerij voor het wel en wee van de gerbil

Een fokkerij heeft een duidelijk fokdoel nodig. Dat heeft Queenies, wij willen namelijk gezonde gerbils fokken die een lief karakter en goede bouw hebben. Onze fokkerij is dan ook gestart voor het wel en wee van de gerbil. Er wordt gefokt met stambomen zonder inteelt of verwantschappen. Hierdoor bent u verzekerd bij Queenies van een zuivere lijn gerbils, mocht u er één of meerdere willen kopen.

Voordelen van gerbilfokkerij Queenies

Queenies is een gerbilfokkerij met maximaal 4 fokkoppeltjes. Dit maakt dat we alles goed in de hand kunnen houden. We bieden de gerbils een beschermde opvoeding met veel aandacht en zorg. Dat is uiteraard wat de gerbils verdienen. Ons fokdoel is om gezonde gerbils te fokken met een goede bouw en een lief karakter, die ook nog eens vele malen tammer zijn dan de gerbils in een willekeurige dierenwinkel. En dat lukt ons.

gerbilfokkerij wit

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een gerbil of meerdere gerbils kopen bij Queenies? Bekijk dan eens onze webshop. Hier kunt u snel en eenvoudig de door u gewenste gerbil bestellen en wij zorgen ervoor dat u deze snel thuis geleverd krijgt. Wilt u meer weten over onze gerbilfokkerij? Of heeft u andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. U zult zo snel mogelijk van ons horen.