Gerbil winkel

Gerbil winkel Queenies

Wilt u graag een gerbil als huisdier nemen en bent u op zoek naar een gerbil winkel die tamme, gezonde gerbils verkoopt? Bij Gerbil Fokkerij Queenies bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor diverse gerbils, maar ook producten voor de gerbils kunt u in onze shop kopen. Bijvoorbeeld geschikte huisvesting, de juiste verzorgingsproducten en leuke speeltjes. We bieden het complete pakket! Dus wilt u een gerbil of meerdere gerbils kopen? Bezoek onze gerbil winkel op afspraak of neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van de gerbils en gerbil producten die wij verkopen.

Gerbil winkel

Online gerbil shop

Gerbils zijn ontzettend leuke huisdieren. Ze zijn overdag en ‘s nachts actief, makkelijk in de omgang en erg fascinerend om te zien. Ook zijn ze heel gemakkelijk tam te krijgen, mits de gerbils goed gefokt en gehuisvest worden. Wij fokken de gerbils zelf. Daarom wisselt ons aanbod gerbils voortdurend. We verkopen gerbils van pups tot wat ouder. Bent u benieuwd welke gerbils wij op dit moment in onze gerbil winkel hebben? Maak een afspraak om langs te komen of bekijk ons aanbod online via de online shop.

Onze voordelen

  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Compleet pakket op één adres
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Gerbils altijd handtam

gerbil shop

Producten voor de gerbil

In onze gerbil winkel kunt u niet alleen gerbils kopen, maar ook gerbil producten. U heeft bijvoorbeeld een verblijf voor de gerbil nodig en verzorgingsproducten. Maar er zijn ook leuke speeltjes te verkrijgen. Als u uw bestelling voor 15:00 uur plaatst, heeft u de producten de volgende werkdag al in huis! Wij gaan dagelijks op zoek naar nieuwe producten voor de gerbils om ons assortiment verder te kunnen uitbreiden. Ook vindt u in onze shop altijd leuke aanbiedingen.

Voordelen van gerbil winkel Queenies

Als gerbil fokkerij is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben. Voor Queenies is dat het fokken van gezonde gerbils met een lief karakter en goede bouw. Dit kunnen wij waarmaken doordat wij maximaal 4 fokkoppeltjes hebben. We kunnen alles goed in de hand houden en de gerbils een beschermde opvoeding geven. Met veel zorg en aandacht. Twijfelt u of u een gerbil in de winkel van Queenies moet kopen of in een dierenwinkel? Het voordeel van de gerbils van Queenies is dat ze vele malen tammer zijn dan de gerbils die u in de dierenwinkel kunt kopen.

gerbil kopen dierenwinkel

Koop een gerbil in de winkel

Wilt u onze gerbil winkel bezoeken om een gerbil of meerdere gerbils te kopen? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier, zodat we een afspraak met u kunnen maken. Onze winkel is namelijk alleen op afspraak te bezoeken. Heeft u vragen over gerbils? Of wilt u meer weten van onze fokkerij? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen. We zullen zo snel mogelijk op u reageren.