Gerbil kooi

Gerbil kooi kopen

Zoekt u een gerbil kooi om uw aanstaande gerbils in te kunnen huisvesten? Zorg er dan voor dat u geschikte huisvesting uitkiest, want dan worden de gerbils sneller tam. En dat is wat u wilt van een huisdier. Bij Gerbil Fokkerij Queenies koopt u zelf ontworpen en gemaakte gerbil kooien met afneembare deksel. De gerbils worden dus niet van bovenaf benaderd, maar vanaf de voorkant. Dit zorgt ervoor dat de gerbils overzicht hebben over uw handen, er geen gevaar inzien en dat ze dit als rustgevend ervaren. Wilt u een gerbil kooi van Gerbil Fokkerij Queenies kopen? Ga naar de webshop of bezoek op afspraak onze winkel.

gerbil kooi

Een gerbil kooi met afneembare deksel

De gerbil kooi die wij verkopen heeft schuifruiten op 25 cm hoogte. Hierdoor kan er geen bodembedekking uit de bak vallen en blijft alles netjes binnen. Door de afneembare deksel van de kooi, kunt u de kooi gemakkelijk onderhouden. De deksel is erg goed afneembaar en de schuifruiten haalt u er zowel aan de bovenkant als aan de voorkant eenvoudig uit. U hoeft dus niet altijd de deksel van de kooi af te halen bij het voeren van de gerbils. Dit doet u simpel via de schuifruiten. Daarbij garandeert de deksel van de kooi 100% ventilatie. Een fijn verblijf dus.

gerbil kooi

Onze voordelen

  • Gerbils zijn altijd handtam
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Winkelbezoek op afspraak

gerbil kooi kopen

Uitgebreid assortiment producten

U kunt naast een gerbil kooi ook andere gerbil producten bij ons kopen voor het wel en wee van de gerbil. Hierbij kunt u denken aan verzorgingsproducten, speeltjes en meer. We blijven ons assortiment uitbreiden met allerlei nieuwe producten. Ook bieden wij diverse leuke aanbiedingen en leveren we uw bestelling de volgende werkdag bij u af als u voor 15:00 bestelt.

Handtamme gerbils met geschikte huisvesting

Als gerbils goed gefokt worden en in een geschikte gerbil kooi gehuisvest worden, worden ze zonder al te veel moeite tam. Bij ons vindt u daardoor gerbils die vele malen tammer zijn dan een gerbil uit de dierenwinkel. We willen alles goed in de hand houden. Daarom hebben we maximaal 4 fokkoppels en garanderen we dat de gerbils een beschermde opvoeding krijgen met veel zorg en aandacht. De gerbils zijn gezond, beschikken over een goede bouw en hebben een lief karakter.

terrarium voor gerbils

Direct een gerbil kooi kopen

Via de online webshop kunt u snel en eenvoudig een gerbil kooi kopen. Maar u kunt hiervoor ook een bezoekje brengen aan de winkel. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Wilt u graag een afspraak maken? Of heeft u nog vragen? Dan kunt u ons contactformulier invullen. We reageren zo snel mogelijk.