Gerbil fokker

Gerbil fokker Queenies

Op zoek naar een gerbil fokker voor tamme, gezonde gerbils? Dan bent u op de juiste plek bij Gerbil Fokkerij Queenies! Want hier koopt u diverse gerbils, van jong tot wat ouder. En dat is niet alles. U kunt in de webshop van Queenies ook producten kopen om het leven van de gerbil een stuk aangenamer te maken. Denk hierbij aan de juiste verzorgingsproducten, goede huisvesting, maar ook leuke speeltjes. Bij Queenies kunt u terecht voor het complete pakket. We bieden goede service, snelle levering en scherpe prijzen. Wilt u meer weten over de gerbils die wij verkopen? Of over wat wij doen als gerbil fokker? Bekijk onze webshop of neem contact met ons op.

gerbil fokker queenies

Een gerbil als huisdier

Overweegt u een gerbil als huisdier te nemen? Dat begrijpen wij als gerbil fokker maar al te goed, want gerbils zijn zeer geschikte huisdieren. Ze zijn zonder al te veel moeite tam te krijgen, mits ze goed gefokt en gehuisvest worden, en makkelijk in de omgang. Ook zijn het zeer fascinerende dieren om naar te kijken. Een gerbil is een soort hamster, maar dan met leukere eigenschappen. Gerbils zijn namelijk ook overdag actief. U kunt er dus veel plezier van beleven.

Onze voordelen

  • Gerbils altijd handtam
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Bezorging in heel Nederland en België

gerbil fokker

Fokker voor het wel en wee van de gerbil

Het wel en wee van de gerbil staat bij Gerbil Fokkerij Queenies centraal. We willen gezonde gerbils fokken en hen een goed leven geven. We fokken enkel met stambomen waarin geen inteelt of verwantschappen zijn. U bent dus verzekerd van een zuivere lijn gerbils bij gerbil fokker Queenies, mocht u een gerbil of meerdere gerbils willen kopen.

Meer informatie? Neem contact op

Neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod gerbils en binnen een mum van tijd heeft u een lieve, gezonde, tamme gerbil als huisdier. Wij zorgen ervoor dat de gerbil die u uitkiest snel bij u thuis geleverd wordt. Wilt u meer weten ons als gerbil fokker? Of heeft u vragen over onze gerbils, gerbil producten of meer? Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op de website en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

gerbil fokkerij queenies

Voordelen van gerbil fokker Queenies

Als gerbil fokker hebben wij als doel gezonde gerbils te fokken die een lief karakter en een gezonde bouw hebben. Met maximaal vier fokkoppeltjes kunnen we dat waarmaken. We kunnen namelijk alles goed in de hand houden en de gerbils een beschermde opvoeding bieden met een grote hoeveelheid aandacht en zorg. Dat is uiteraard wat deze dieren verdienen. De gerbils die u bij ons kunt kopen zijn ook nog eens vele malen tammer dan de gerbils die u vindt in een willekeurige dierenwinkel.