Gerbil als huisdier

Gerbil als huisdier? Zeker doen!

Overweegt u een gerbil als huisdier te nemen? Twijfel dan niet langer, want deze leuke knaagdieren zijn erg geschikt om bij u te wonen. Zeker de gerbils van Gerbil Fokkerij Queenies. Deze gerbils zijn altijd handtam. En ook producten voor het houden van de gerbil kunt u bij ons vinden. Denk aan een geschikt gerbilarium of de juiste voeding. Het houden van een gerbil is nog nooit zo eenvoudig geweest, want wij bieden het complete pakket in één. Kom, als u een gerbil als huisdier wilt, langs in onze winkel op afspraak of bekijk de webshop.

gerbil als huisdier

Waarom een gerbil als huisdier nemen?

Een gerbil als huisdier nemen is echt aan te raden. Deze fascinerende dieren zijn ontzettend leuk om naar te kijken. Ze zijn zeer makkelijk in de omgang en zowel overdag als ‘s nachts actief. Ook worden ze snel tam, mits ze goed gehuisvest en gefokt worden. U kunt gerbils als pup of wat oudere gerbils bij ons kopen. De keuze is aan u. Omdat wij zelf de gerbils fokken, veranderd ons aanbod continu. Dus als u wilt weten welke gerbils wij nu in de verkoop hebben, dan kunt u het beste onze webshop bekijken of op afspraak naar de winkel komen.

gerbils als huisdier

Onze voordelen

  • Compleet pakket op één adres
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Gerbils altijd handtam

gerbil als huisdier houden

Gerbil artikelen bestellen

Een gerbil als huisdier is hartstikke leuk. Maar daar heeft u wel een aantal producten voor nodig, zoals geschikte huisvesting, verzorgingsproducten, voeding en leuke speeltjes. Deze vindt u bij ons in de winkel. We voegen steeds weer nieuwe producten toe aan ons assortiment. En daar mogen leuke aanbiedingen niet bij ontbreken. Neem dus snel een kijkje. En bestelt u de producten via de webshop voor 15:00 uur? Dan heeft u ze morgen in huis!

Gezonde, handtamme gerbils

Gerbil Fokkerij Queenies is een gerbilfokkerij die opgericht is voor het wel en wee van de gerbil. Daarom fokken we gezonde gerbils die een gezonde bouw en lief karakter hebben. Zodra de gerbils ter wereld zijn gekomen, geven wij ze een beschermde opvoeding met zorg en aandacht. Alles is goed voor ons in de hand te houden, want wij hebben maximaal 4 koppels waar we mee fokken. De lijn is volledig zuiver en daarom zijn onze gerbils vele malen tammer dan die in de dierenwinkel. Dus wilt u een gezonde, handtamme gerbil als huisdier? Dan bent u bij ons op de juiste plek!

Vragen? Laat een bericht achter

Heeft u nog vragen over een gerbil als huisdier? Dan kunt u deze stellen via het contactformulier. Ook als u meer informatie wilt, kunt u een bericht voor ons achterlaten. We zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.