Dikstaart gerbil

Dikstaart gerbil kopen

Bent u op zoek naar een dikstaart gerbil? De dikstaart gerbil is een zeer opvallend dier. De gerbil heeft een rond lichaam, een dikke kale staart en een spits snuitje. De dikstaart gerbil is erg populair als huisdier. Ze zijn regelmatig wakker, zowel ‘s nachts als overdag, waardoor u er veel plezier van kunt beleven. Bij Gerbil Fokkerij Queenies kunt u zelfgefokte gerbils kopen. Ook de dikstaart gerbil. U profiteert bij Queenies van een snelle levering, goede service en scherpe prijzen. Dus wilt u een dikstaart gerbil kopen? Maak een afspraak met ons voor een bezoek aan de winkel of bekijk ons aanbod online.

dikstaart gerbil

De dikstaart gerbil: het ideale huisdier

Het is niet zomaar dat gerbils populair zijn als huisdier. Niet alleen omdat ze actief zijn, maar ook omdat ze makkelijk in de omgang zijn en fascinerend om naar te kijken. Als de dikstaart gerbil goed gefokt en gehuisvest wordt, is ie gemakkelijk tam te krijgen. Bij ons kunt u een dikstaart gerbil kopen die vele malen tammer is de dikstaart gerbils van reguliere dierenwinkels. We verkopen gerbils als pup, maar ook gerbils die al wat ouder zijn. Ons aanbod is voortdurend aan het veranderen, dus wilt u weten welke dikstaart gerbils wij op dit moment aanbieden? Neem een kijkje in de webshop of in onze winkel op afspraak.

De voordelen van Queensies gerbils

  • Gerbils altijd handtam
  • Compleet pakket op één adres
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Bezorging in heel Nederland en België

dikstaart gerbil kopen

Alles draait om het welzijn van de gerbil

Een dikstaart gerbil kopen is dus zeker aan te raden als u een knaagdier als huisdier wilt. Maar u heeft wel een aantal producten nodig voor het welzijn van de gerbil. Daarom kunt u bij Queenies ook terecht voor huisvesting en verzorgingsproducten. Maar ook speeltjes en andere gerbil producten. Bestelt u de gerbil producten via de online webshop? Dan geldt voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

Waarom gerbils kopen bij Queenies?

Wij vinden het als gerbilfokkerij belangrijk om een duidelijk fokdoel te hebben. Ons doel is het fokken van gezonde gerbils met een goede bouw en een lief karakter. We geven de gerbils een beschermde opvoeding. Niet alleen met veel zorg, maar ook met veel aandacht. Omdat we maximaal 4 fokkoppels hebben, is alles voor ons goed in de hand te houden.

dikstaart gerbil bij queensies

Direct een dikstaart gerbil kopen

Een dikstaart gerbil kunt u op afspraak kopen in de winkel van Queenies of online via de webshop. Dat geldt ook voor onze gerbil producten. Wilt u meer informatie over onze fokkerij? Of over de gerbils? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Ook als u een afspraak wilt maken om onze winkel te bezoeken, kunt u dit doen via het contactformulier. Wij zullen op uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk reageren.