Dierenwinkel Rotterdam

Dierenwinkel in Rotterdam voor handtamme gerbils

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Rotterdam die gerbils verkoopt? Dan bent u aan het juiste adres bij Gerbil Fokkerij Queenies. Bij ons kunt u namelijk gezonde, tamme gerbils kopen. Deze fokken wij zelf. Maar in onze dierenwinkel vindt u ook producten voor de gerbils, zoals huisvesting, verzorgingsproducten en nog veel meer. We bieden u een compleet pakket. Dus als u een gerbil als huisdier wilt, kom dan langs in onze dierenwinkel in Rotterdam of bezoek onze online webshop.

dierenwinkel

Het mooie van gerbils als huisdieren

Gerbils zijn populair als huisdier in Rotterdam. En dat is niet gek, want het zijn ontzettend leuke dieren. Ze zijn zeer actief, zowel in de nacht als overdag, makkelijk in de omgang en fascinerende dieren om te zien. Ook zijn ze snel en eenvoudig tam te krijgen, maar dan moeten de gerbils wel goed gefokt en gehuisvest worden. En dat kunnen wij u garanderen. Of u nu jonge of wat oudere gerbils wilt kopen. Bij ons vindt u enkel handtamme gerbils. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de webshop of kom langs in onze dierenwinkel op afspraak.

De voordelen van Queensies

  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres
  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Gerbils altijd handtam
  • Winkelbezoek op afspraak

dierenwinkel in rotterdam

Assortiment gerbil producten

U kunt bij Gerbil Fokkerij Queenies niet alleen zelfgefokte gerbils kopen, maar ook diverse producten voor gerbils. Een gerbil heeft bijvoorbeeld goede huisvesting nodig. Daarom verkopen wij gerbilariums met afneembare deksel. Deze zijn uitermate geschikt, omdat gerbils overzicht hebben over uw handen en hierdoor geen gevaar zullen zien. Maar ook als u speeltjes wilt voor de gerbil of verzorgingsproducten kunt u bij ons terecht. Ons assortiment wordt steeds opnieuw uitgebreid met nieuwe producten. En als u de producten voor 15:00 uur bestelt, heeft u ze de volgende werkdag al in huis. Ook vindt u leuke aanbiedingen in onze dierenwinkel in Rotterdam.

De gerbils van Gerbil Fokkerij Queenies

Wij zijn een gerbilfokkerij met een duidelijk doel: gezonde gerbils fokken met een lief karakter en een goede bouw. Daarom hebben wij 4 fokkoppels maximaal. Hierdoor is alles goed in de hand te houden voor ons en kunnen we de gerbils een goed beschermde opvoeding bieden. Namelijk met veel zorg en aandacht. Bij onze dierenwinkel koopt u gerbils die vele malen tammer zijn dan in andere dierenwinkels. Dus woont u in Rotterdam en wilt u een gerbil als huisdier?

dierenwinkel rotterdam

Bezoek onze dierenwinkel in Rotterdam

U kunt onze dierenwinkel in Rotterdam alleen op afspraak bezoeken. Dus wilt u een gerbil bij ons kopen? Of gerbil producten? Maak dan een afspraak om langs te komen via het contactformulier op de website. Deze kunt u ook invullen als u vragen of opmerkingen heeft. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.