Dierenwinkel Roosendaal

Dierenwinkel die in Roosendaal gerbils verkoopt

Op zoek naar een dierenwinkel die in Roosendaal gerbils verkoopt? Bij Gerbil Fokkerij Queenies bent u op de juiste plek! Want wij verkopen een aantal zelfgefokte, gezonde en handtamme gerbils die super leuk zijn als huisdier in Roosendaal. En ook producten voor de gerbil kunt u bij ons kopen, want wij bieden u een compleet pakket. Kom dus snel op afspraak langs in onze dierenwinkel of bekijk onze webshop online.

gerbil kopen in roosendaal

Dierenwinkel in Roosendaal voor gerbils

Knaagdieren zijn erg populaire huisdieren. Met name de gerbils. En dat begrijpen wij, want gerbils zijn erg fascinerende dieren. Ze zijn zeer actief, overdag en ‘s nachts, leuk om naar te kijken en makkelijk in de omgang. Ook krijgt u ze, mits de gerbils goed gefokt en gehuisvest worden, gemakkelijk tam. Maar u kunt in onze dierenwinkel niet alleen gerbil pups kopen, wij hebben ook oudere gerbils voor u als huisdier in Roosendaal. Het aanbod verandert voortdurend. Neem daarom snel een kijkje in onze winkel op afspraak of bezoek onze webshop.

Onze voordelen

  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Gerbils altijd handtam
  • Compleet pakket op één adres
  • Bezorging in heel Nederland en België

dierenwinkel in roosendaal

Diverse gerbil producten verkrijgbaar

Om uw aanstaande gerbils een zo goed mogelijk leven te kunnen bieden in Roosendaal, kunt u bij onze dierenwinkel verschillende gerbil producten kopen. Van huisvesting tot verzorgingsproducten, maar ook diverse leuke speeltjes voor de gerbil vindt u in ons assortiment. Wij breiden dit assortiment steeds verder uit door voortdurend op zoek te gaan naar de nieuwste gerbil producten. En daar horen uiteraard een aantal aanbiedingen bij. Bestelt u voor 15:00 uur? Dan leveren wij de volgende werkdag.

Zelfgefokte gerbils

Gerbil Fokkerij Queenies is een dierenwinkel die in Roosendaal zelfgefokte gerbils verkoopt. Omdat wij zelf gerbils fokken, hebben wij een duidelijk fokdoel. Dit is gezonde gerbils fokken met een lief karakter en goede bouw. We hebben 4 fokkoppels maximaal en houden alles goed in de hand. Door de gerbils een goed beschermde opvoeding te bieden met veel zorg en aandacht, zorgen we ervoor dat onze gerbils vele malen tammer zijn dan de gerbils in andere dierenwinkels.

dierenwinkel roosendaal

Kom langs in de winkel

Wij zijn een dierenwinkel die in Roosendaal gerbils verkoopt. U kunt op afspraak in onze winkel langskomen om ons aanbod gerbils te bekijken, maar u kunt ook een kijkje nemen in onze webshop. Wilt u langskomen in onze winkel? Dan kunt u via het contactformulier een afspraak maken. Vul ook het contactformulier in bij vragen of voor meer informatie. Wij reageren zo snel mogelijk.