Dierenwinkel Dordrecht

Dierenwinkel in Dordrecht voor gezonde gerbils

Wilt u graag een gerbil als huisdier en bent u op zoek naar een dierenwinkel die in Dordrecht gerbils verkoopt? Gerbil Fokkerij Queenies verkoopt zelfgefokte gerbils die gezond én tam zijn. Maar ook voor gerbil producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen geschikte huisvesting, verzorgingsproducten en meer. Het complete pakket vindt u bij ons. Kom dus snel langs in onze dierenwinkel in Dordrecht of bekijk onze webshop voor het aanbod.

dierenwinkel dordrecht

Een gerbil als huisdier

Voor iedereen die een knaagdier als huisdier wilt, is een gerbil zeker aan te raden. Het zijn zeer actieve dieren. Niet alleen ‘s nachts, maar ook overdag. Het is fascinerend om naar de dieren te kijken en ze zijn erg makkelijk in de omgang. Zolang de gerbils goed gehuisvest en gefokt worden, zijn ze gemakkelijk tam te maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om een wat oudere gerbil als huisdier te nemen in Dordrecht. In onze dierenwinkel vindt u namelijk naast pups, ook oudere gerbils. Benieuwd naar de gerbils die wij op dit moment verkopen? Bekijk de webshop of kom langs op afspraak.

Onze voordelen

  • Compleet pakket op één adres
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Gerbils altijd handtam
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Bezorging in heel Nederland en België

dierenwinkel in dordrecht

Producten om het welzijn van de gerbil te verbeteren

U wilt uw aanstaande gerbil, of gerbils, natuurlijk een zo goed mogelijk leven geven. Daarom is het ook belangrijk dat u de juiste verzorgingsproducten voor de gerbil in huis haalt en een geschikte huisvesting. Ook deze gerbil producten vindt u bij onze dierenwinkel in Dordrecht. Maar ook speeltjes en andere artikelen om het welzijn van de gerbil te verbeteren. We breiden ons aanbod steeds verder uit met de nieuwste gerbil producten. En daar horen natuurlijk leuke aanbiedingen bij! Bestelt u voor 15:00? Dan leveren wij de producten de volgende werkdag.

Ons doel? Gezonde gerbils fokken

Als u een gerbil als huisdier neemt in Dordrecht, wilt u dat de gerbil tam is. In onze dierenwinkel vindt u gerbils die vele malen tammer zijn dan de gerbils uit andere dierenwinkels. Wij fokken de gerbils namelijk zelf met een duidelijk doel: gezonde gerbils fokken met een goede bouw en lief karakter. Deze gerbils geven wij de beschermde opvoeding die zij verdienen met veel zorg en aandacht. We hebben maximaal 4 fokkoppels en houden daardoor alles goed in de hand.

dierenwinkel gerbils

Kom langs in onze dierenwinkel in Dordrecht

Wilt u een bezoekje brengen aan onze dierenwinkel in Dordrecht voor het kopen van gerbils of gerbil producten? Maak dan een afspraak door het contactformulier op de website in te vullen. Ook vragen of opmerkingen kunt u via het contactformulier bij ons achterlaten. Een reactie volgt zo snel mogelijk.