Dierenwinkel Breda

Gerbils kopen bij dierenwinkel in Breda

Bent u op zoek naar gerbils of een dierenwinkel die in Breda gerbils verkoopt? Gerbil Fokkerij gerbils fokt zelf gezonde en tamme gerbils die zeer geschikt zijn als huisdieren. Ze zijn lief, fascinerend en actief. En heeft u ook nog geen huisvesting of verzorgingsproducten voor de gerbil thuis in Breda? Dan kunt u ook bij ons terecht, want wij bieden het complete pakket! Voor gerbils of gerbil producten bekijkt u onze online webshop of kunt u langskomen in onze dierenwinkel.

dierenwinkel breda

Aanbod gerbils

Knaagdieren zijn leuke huisdieren. Al helemaal de gerbils. Want deze dieren zijn erg actief. Niet alleen ‘s nachts, maar ook gedurende de dag. Het is fascinerend om ze bezig te zien. Maar ook zijn ze makkelijk in de omvang en eenvoudig tam te maken, mits ze goed gehuisvest en gefokt worden. En dat garanderen wij. Dus wilt u een gerbil als huisdier in Breda? Bekijk ons ruime aanbod gerbils via de webshop of kom op afspraak langs in onze dierenwinkel.

Onze voordelen

  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Gerbils altijd handtam
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres

dierenwinkel in breda

Ook een dierenwinkel voor gerbil producten

Gerbil Fokkerij Queenies is een dierenwinkel die in Breda niet alleen gerbils verkoopt, maar ook diverse gerbil producten aanbiedt. Wij verkopen onder andere speeltjes voor de gerbil, de juiste verzorgingsproducten en geschikte huisvesting in de vorm van een gerbilarium met afneembare deksel. Het assortiment wordt door ons voortdurend uitgebreid met de nieuwste producten. En daar horen uiteraard speciale aanbiedingen bij. Bestelt u onze gerbil producten voor 15:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat de producten de volgende werkdag bij u thuis geleverd worden.

Voordelen van onze dierenwinkel in Breda

Koopt u een gerbil bij onze dierenwinkel voor in Breda? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Allereerst zijn de gerbils die wij aanbieden vele malen tammer dan gerbils uit andere dierenwinkels. Maar dat niet alleen. Omdat wij als fokdoel hebben dat wij gezonde gerbils willen fokken met een lief karakter en goede bouw, kunnen wij u garanderen dat onze gerbils beschermd zijn opgevoed. Niet alleen met veel zorg, maar ook met voldoende aandacht. We houden alles goed in de hand en gebruiken daarom maar maximaal 4 fokkoppels.

dierenwinkel breda

Maak een afspraak

U kunt op afspraak bij langskomen bij onze dierenwinkel als u graag gerbils of gerbil producten wilt kopen. Maar u kunt deze ook via onze webshop bestellen en dan leveren wij ze bij u af in Breda. Voor het maken van een afspraak of bij vragen of opmerkingen kunt een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.