Dierenwinkel Bergen op Zoom

Dierenwinkel Bergen op Zoom voor gerbils

Wilt u gerbils als huisdier nemen en zoekt u nog naar een dierenwinkel die in Bergen op Zoom deze dieren verkoopt? Dan heeft u geluk, want Gerbil Fokkerij Queenies biedt zelfgefokte gerbils aan die gezond zijn en een lief karakter hebben. En ook voor diverse gerbil producten bent u bij ons op de juiste plek. Van huisvesting tot speeltjes. Wij bieden het complete pakket op één adres! Maak dus snel een afspraak om langs te komen in onze dierenwinkel die in Bergen op Zoom de leukste gerbils verkoopt of bezoek onze online webshop.

dierenwinkel bergen op zoom

Knaagdier als huisdier? Neem een gerbil

Wilt u graag een knaagdier als huisdier in Bergen op Zoom? Heeft u dan weleens de gerbil overwogen? Een gerbil is een zeer populair knaagdier, want ze zijn zeer actief. Niet alleen ‘s nachts, zoals de hamster, maar ook overdag. Het is fascinerend om naar de dieren te kijken, ze zijn makkelijk in de omgang en mits de gerbils goed gefokt en gehuisvest worden zijn ze ook nog eens zonder al te veel moeite tam te krijgen. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een gerbil als huisdier! Benieuwd naar het aanbod gerbils in onze dierenwinkel? Kom langs op afspraak of bekijk de webshop.

Onze voordelen

  • Bezorging in heel Nederland en België
  • Dé gerbilfokkerij van Nederland
  • Compleet pakket op één adres
  • Winkel bezoek op afspraak
  • Gerbils altijd handtam

dierenwinkel in bergen op zoom

Dierenwinkel Bergen op Zoom voor gerbil benodigdheden

Voor een dierenwinkel die in Bergen op Zoom niet alleen gerbils, maar ook gerbil producten verkoopt bent u bij Gerbil Fokkerij Queenies aan het juiste adres. In ons assortiment gerbil artikelen vindt u onder andere geschikte huisvesting, verzorgingsproducten, maar ook de leukste speeltjes voor gerbils. En het mooie is nog dat wij ons assortiment blijven uitbreiden met de nieuwste artikelen. Ook vindt u zeer leuke aanbiedingen bij ons. Bestel vandaag nog voor 15:00 en u heeft uw artikelen de volgende werkdag in huis.

Dé gerbilfokkerij van Nederland

Gerbil Fokkerij Queenies is dé gerbilfokkerij van Nederland. Met maximaal 4 fokkoppels en een duidelijk fokdoel, houden wij alles goed in de hand. We fokken namelijk om uitsluitend gezonde gerbils met een lief karakter en gezonde bouw op de wereld te kunnen brengen. En vervolgens de gerbils de beschermde opvoeding te geven die zij zo verdienen. Met veel liefde, zorg en aandacht. Wij verkopen als dierenwinkel gerbils in Bergen op Zoom die vele malen tammer zijn dan de gerbils die u in andere dierenwinkels kunt kopen.

gerbil kopen in bergen op zoom

Bezoek de dierenwinkel van Queenies

Voor een dierenwinkel die in Bergen op Zoom gerbils verkoopt, kunt u een afspraak maken om langs te komen bij Gerbil Fokkerij Queenies. Ook als u onze gerbil producten wilt bekijken. Vul om een afspraak te maken ons contactformulier in. Wij zullen snel op u reageren. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.